Tuesday, March 20, 2012

Aasta 2012 hooaeg

Käes on aasta 2012 ja mul on pikk nimekiri töödest mis oleks vaja ära teha. Ma ei hakanud numbreid sinna taha kirjutama, sest see oleks paraja maseka tekitanud. Seega alustaks uue lähenemisega ja selle asemel et teha kõike ja jätta siis kõik asjad poolikuks, teeme parem ühe asja korraga lõpuni ära.

Siin siis kurikuulus nimekiri:

maja vundamendinurk, maja siseseina, aknad, välisseinad, põrandad, pliidi soemüür ja ahi, korsten alates II korrusest, kuuri vundament, katus (materjal on olemas isegi), seinad, väliköök ja suitsuahi, kaev tühjaks ja puhtaks, hoovi kuumaastik siledaks, et saaks muru korraliku ja siis see neetud nõme taim, mis oma lehed igale poole ajab. Huvitav, et mis selle asja vastu aitab? Äkki on võimalik ikka kuidagi mürgiga tast lahti saada. Ja siis muidugi saun, idee kohaselt peaks tulema suitsusaun, kui eks näis, ostsin omale juba metallist kerise ära, seega peaks vist piirduma tavalise saunaga.

Aga hooaeg hakkas pihta.



19. märts käisime vaatamas üle mitme kuu. Viimati sai jõulukuusk toodud. Talvega pole seal midagi muutunud. Põrand oli ka kena, talvega on mõni tööriist juurde soetatud, nii et saab rahulikult tegema hakata. Ahjaa, siis tuleks elektrikilp tuppa viia, see on hetkel posti küljes.

Loodetavasti toovad järgmised postitused rõõmussõnumeid ja natuke ka pildimaterjali juurde. Kõige pisem poiss on vast kaks korda kohapeal käinud. Ellu peab jaanipäevani üksi hakkama saama, aga ta on meil ju tulbi:).





Edukat renoveerimisaastat siis meile kõigile!